Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Stukje uit januari 2010

Amstelveen, Netherlands


Zow hee, ik las zojuist voor het eerst sinds ik het schreef mijn blog over onze USA Trip 2008... mijn god wat is het toch waar wat ze zeggen van planning: Die is er om in de war te gooien.

We hebben wel gefilmd maar geen tijd gehad om het online te zetten.
We hebben wel business class gevlogen en zelfs in de cockpit gezeten tijdens het opstijgen en landen, maar niet met de purser die we gehoopt hadden.
We hebben heel Niagara Falls en Vermont overgeslagen maar zijn daarentegen wel naar Dayton geweest. Hiervoor hebben we zelfs vliegtickets moeten annuleren en nieuwe moeten kopen!
We hebben geen moment gefeest in studentenstad Boston omdat onze ID-kaarten daar niet geldig zijn om een bar in te komen maar dat was misschien maar goed ook want anders hadden we een hele andere planning gehad en had ik misschien nooit op het zelfde walvisschip gezeten als Sanne... Die nu nog steeds het hart van Ingmar in haar greep heeft. Funny story dat trouwens... Ik had Ingmar beloofd een vriendin voor hem te vinden die vakantie, niets vermoedend dat het me nog zou lukken ook!

Maar ondanks (of misschien dankzij?) al die ongeplande dingen was het wel een vakantie van hoogtepunt na hoogtepunt, nog beter dan ik had kunnen dromen! En we hebben nu wel de America-fever te pakken. Zo erg zelfs dat we het nog een keer gaan doen. Nog langer, nog meer plaatsen bezoeken, nog decadenter, nog vetter, nog verder vliegen en waarschijnlijk nog meer eten!

Dachten we vorige keer zeer vroeg te zijn met het boeken en het plannen van alles (ergens in het voorjaar) zijn we nu nog vroeger! 2010 was nog niet begonnen of we hadden al zo'n beetje ons hele reisschema klaar. Het gros is zelfs al geboekt! Lang leven vroeg-boek-korting :D De planning van dit jaar ziet er als volgt uit:

23 juni - 26 juni: Seattle
26 juni - 1 juli: Hawaii
2 juli - 5 juli: San Francisco
5 juli - 11 juli: Road trip
11 juli - 12 juli: Las Vegas
13 juli - 14 juli: Grand Canyon
14 juli - 18 juli: Los Angeles
19 juli: terug naar huis

In Seattle hebben we natuurlijk de Boeing Factory en de Space Needle.
Op Hawaii gaan we naar het eiland Oahu, waar Honolulu op ligt. Naast uitgebreid op Waikiki beach liggen bakken, gaan we Pearl Harbor bekijken en met een auto allerlei bezienswaardigheden van het eiland bezoeken.
In San Francisco kunnen we onze tijd vullen met de Golden Gate Bridge, Alcatraz, Fisherman's Wharf en Independence day. Na een paar dagen daar de stad bezichtigen huren we een auto en gaan we een hele road trip maken. Deze zal ons naar Lake Tahoe en Yosemity National Park brengen om vervolgens langs de beroemde Highway 1 kustweg van Californië helemaal naar Los Angeles te gaan. Daar leveren we de auto in bij het vliegveld en vliegen we naar Las Vegas.
Na 2 avondjes gokken en onze vakantie terug verdiend te hebben rijden we naar de Grand Canyon en daarna gaan we weer terug naar Los Angeles.
De laatste paar dagen van de vakantie blijven we daar om dingen als Hollywood en Orange County te zien.

Het is allemaal pas over een half jaar, maar ik heb nu al het idee dat we tijd te kort komen om alles uit te zoeken en te plannen. Het gaat zo vet worden.

permalink written by  casvv on May 28, 2010 from Amstelveen, Netherlands
from the travel blog: USA 2010
tagged Planning and Experiences

Send a Compliment

Viewing 1 - 1 of 1 Entries
first | previous | next | lastHeading South?

Online Spanish lessons with a live personal tutor FairTutor can hook you up with Online Spanish lessons with a live personal tutor. It's pretty sweet! Online Spanish lessons with a live personal tutor www.fairtutor.com
Navigate
Login

go
create a new account   

Blogabond v2.40.58.80 © 2021 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy