Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Vaateostoksilla pääkaupungissa

Ulaanbaatar, Mongolia


Kuukauden tiiviin reissaamisen jälkeen puhki oli kuluneet niin sukat, pitkät kalsarit kuin farkutkin. Oli aika lähteä kaupoille etsimään uusia. Kiertelin kolme isoa ostoskeskusta ja lukemattomia pikkuputiikkeja enkä löytanyt mitään siinä hintaluokassa, jonka olin valmis maksamaan. Pelkkiä merkkejä oli myynnissä; Hilfiger, Levis, Esprit, Miss Sixty, ja hinnat oli Suomen vastaavat tai jopa kalliimmat.

Löysin sivukujalta putiikin, joka mainosti myyvansä H&M, Zara ja Mango -vaatteita. Nyt löytyi halpoja vaatteita, ajattelin. Mutta lähempi tutkiskelu osoitti että nämäkin merkit oli hinnoiteltu merkkituotteiden mukaan, ja H&M:n rupuisimmat topit; ne kertakäyttopaidat, jotka on valmiiksi nypyssä, kulahtaneet ja rikki kainaloista ja maksaa 1,90 tai 2,90 kappaleelta, maksoi tässä pikkuputiikissa 20-25 Euroa. Aika kallis kertakäyttöpaidasta.

Tulin takas hostellille (johon tultiin yopymään pariksi vikaksi yöksi Mongoliassa) ja otin matkaompelusetin rinkasta ja aloin käsipelillä ommella ratkenneita saumoja. Kierrätys kunniaan, menee ne vaatteet noin paikattuna vielä muutaman viikon jos on tarvis.

Ollaan oltu monessa ravintolassa Ulan Batorissa, mutta tähän mennessä paras on Broadway pääkadulla ihan keskustassa. Hinnat on huokeat ja annokset jättimäiset sekä maukkaat. Paikka on tyylikäs ja chic, mutta ei epämukavan sellainen. Herkullisen ruoan lisäksi sieltä saa myos 5cl vodkashotteja alle eurolla. :)

permalink written by  rosabella on January 30, 2012 from Ulaanbaatar, Mongolia
from the travel blog: Kaukana kotoa: Siperian halki ja matkantekoa Itä-Aasiassa
Send a ComplimentMistä ne paikalliset ostaa vaatteensa? Kai nekin paitoja käyttää..

permalink written by  Risto on February 3, 2012

comment on this...
Previous: Mongolialainen roadtrip Tereljin kansallispuistoon Next: Yhteenveto Mongoliasta

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2024 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: