Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Brittivaikutteita Yrjökaupungissa

George Town, Malaysia


Yksi Malesian suosituimpia kaupunkikohteita on pohjoisen George Town. Se sattui olemaan minunkin matkallani pohjoisesta kohti etelää, joten päätin pysähtyä ja CouchSurffata muutaman päivän.

George Town on mukavan pieni isoksi kaupungiksi ja tehokas julkinen liikenne tekee siitä helposti hallittavan. Ilma oli todella tuskaisen kuuma päivisin, ja välillä pitikin paeta nauttimaan ostoskeskuksen tai ketjukahviloiden ilmastoinnista.

Ruoka on erinomaista, ja vietinkin päivän tai pari vaellellen katuja etsien pieniä ruokakojuja, joissa tarjoiltu ruoka ei ole pelkästään halvinta vaan myös parasta. Useimmat erikoistuvat vain yhteen tai kahteen eri ruokalajiin.

Kävin ensimmäistä kertaa sitten Kambodzan leikkauttamassa hiukseni. Harjoittelija teki tarkkaa työtä hiusteni kimpussa ja mitä luulin viiden minuutin pikanapsimikseksi kestikin kaikkine föönaamisineen ja asetteluineen yli tunnin. Rahoille ei kyllä tuolla vauhdilla vielä pääse kun se tunnin hiustenleikkuu maksoi vaivaiset 1,25 Euroa.

permalink written by  rosabella on July 16, 2012 from George Town, Malaysia
from the travel blog: Kaukana kotoa: Siperian halki ja matkantekoa Itä-Aasiassa
Send a Compliment1111111

permalink written by  1 on July 23, 2012


Taitaa olla salakieltä vai tarkottiko siilitukkaa

permalink written by  eila on July 23, 2012

comment on this...
Previous: Ensi kosketus Malesiaan Next: Ylängön kutsu

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2023 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: