Loading...
Start a new Travel Blog! Blogabond Home Maps People Photos My Stuff

Merellistä rentoilua

Sandakan, Malaysia


Sandakania varten minulla ei ollut sen suurempia suunnitelmia, aioin vain katkaista pitkän bussimatkan kahteen etappiin, ja käväistä tässä merellisessä kaupungissä Borneon itäreunalla.

Sandakaniin saavuttuani tajusin ettei jatkoyhteyttä bussiin noin vain löytykään muslimien vuoden suurimman juhlan Hari Rayan alla. Koteihinsa palaavat ihmiset olivat täyttäneet bussivuorot pariksi päiväksi, joten jäin tappamaan aikaa Sandakaniin.

Kaupungista järjestetään muutamia mukavia parin päivän reissuja lähiympäristöön; saarille katsomaan kilpikonnien kuoriutumista ja joukkovaellusta mereen, sekä jokiristeilylle katsomaan apinoita, elefantteja ynnä muuta villielämää. Retki kilpikonnasaarelle oli hiton tyyris, luonnonsuojelukohteena ja koska kävijöiden määrää on rajoitettu. Kahden päivän jokiristeily oli myös aika hintavaa huvia.

Päätin sitten kävellä pari päivää ympäri kaupunkia ja syödä meren antimia sataman ravintoloissa. Ennen vapaaehtoistöiden alkua kannattaa rentoutua kun vielä voi.

permalink written by  rosabella on August 16, 2012 from Sandakan, Malaysia
from the travel blog: Kaukana kotoa: Siperian halki ja matkantekoa Itä-Aasiassa
Send a Compliment


comment on this...
Previous: Brunein yhteenveto Next: Vapaaehtoisen elämää

trip feed
author feed
trip kml
author kml

   

Blogabond v2.40.58.80 © 2024 Expat Software Consulting Services about : press : rss : privacy
View as Map View as Satellite Imagery View as Map with Satellite Imagery Show/Hide Info Labels Zoom Out Zoom In Zoom Out Zoom In
find city: